Merve-miray Kızıma bi kaç bişeyler alacağım. Ama beden konusun da karar veremedim. Genelde kalıpları biraz dar oluyor. 18 aylık kızım 16 kilo. ¾ yaş alsam yıkanınca da biraz toplar kıyafet kendini sizce olur mu yoksa ⅚ yaş mı alsam ?
Deleltedmom_69 Merve-miray boyumu uzun cokmu kilolu 5 6 yas cok degilmi 22 aylik ogluma 2 3 yas tam oluyo
Alparslan_annesi19 Merve-miray Ben tulum aldım 2 ay önce 6 aylık oğluma ⅔ yaş almıştım çok büyük gelmişti yıkadım yinede çekmedi bence ¾ yaş al ⅚ çok büyük olur
Merve-miray Canss3535 Geçen sene 2 tane takım almıştım. Biri 3 diğeri 5 yaş. 3 yaş olan şuan biraz küçük oluyor. 5 yaş olanda hafif bol gibi oluyor bilemedim valla 🙄
Merve-miray Deleltedmom_69 16 kilo 85 cm Geçen sene 2 tane takım almıştım. Biri 3 diğeri 5 yaş. 3 yaş olan şuan biraz küçük oluyor. 5 yaş olanda hafif bol gibi oluyor bilemedim valla 🙄
Deleltedmom_69 Merve-miray boyu uzun olmuyomu cm göre alsan 90 cm alsan bile olur oglum 92 cm 92 cm aliyorum bazen bile uzun oluyo
tubbaaa Merve-miray maşallah canım🥰 3-4 iyi olur gibi bence toplu bebeğiniz kolları bacakları rahat etmesi açısından 4-5 de alabilirsin bol olsun dar olmasında☺️
Merve-miray Deleltedmom_69 tubbaaa nur-nr_123 Alparslan_annesi19 Prensesbebenin gönderisine baktım. Bi tane ürünün altına 3 yaş ➡️ 1 yaş 4 yaş ➡️ 18 ay 5 yaş➡️ 2 yaş 6 yaş ➡️ 3 yaş olarak DÜZENLENMİŞTİR diyor. Sanırım bende ⅚ yaş alacağım 😅 Sağ olun kızlar ♥️
Cihaninannesiii Merve-miray benim oğlum bir yaş değildi hep 2 yaş giydirdim şuan 1 yaşında iki yaş olanlsr küçüldü sanki 3 yaş almam lazım😂
Ddddddd01 Merve-miray valla oğlum 4 yaşında onun için 6 yaş alt üst takım aldım yinede üstü idare eder ama altı küçük geldi