Aselduru88 1 yas üstü çocuklarınız oyun oynarken siz de ona katılıyor musunuz yoksa işinizi mi yapıyorsunuz ve oturuyor musunuz yani ben genelde yanında oturup tv filan izliyorum zaten oylr çok saatlerce oynamıyor ama benim dahil olmam gerekiyormu
hayal_perest Aselduru88 mesela ben oturtup oyun oynatıyorum. Oynamaya devam ediyorsa yanında yavaşça kalkıp işlerimi yapmaya çalışıyorum. Bazen oyunu yarım bırakır yanıma gelir. O zaman tekrar oturtup oynayın. Ya da yanınızda oynasın. Sizde ona bişeyler anlatın öyle dikkat çekici oluyor
Elif1010 Aselduru88 etkinlik yaptığımız zamanlar var ozamanlar yanında oturuyorum beraber yapıyoruz ama daha sonra kalkıp işlerimi yapıyorum bir süre sonra evdeki hayvanlarla oynamaya başlıyor zaten
Busegg Aselduru88 bu ay doktorumuz kendi kendine oynuyosa dahil olmayın oyun kurmayı öğrenmesi Bazen canının sıkılması gerekir dedi. Gün içinde Zaten devamlı konuşup oynuyoruz baktım kendi kendine bişeye odaklandı hiiç ses çıkarmıyorum karışmıyorum. Dikkati dağılıp yanıma gelene kadar kendi kendine oynamasına müsaade ediyorum
Gizzy Aselduru88 16 aylık kızım. Hep yanında onla oynamanızı istiyor. Tek kalmak pek istemiyor. Genelde yanında biri varken iş yapabiliyorum 🙄
hayal_perest Aselduru88 benim bebeğim 11 aylık. Yabi her bebek farklı olduğu için birazda siz onunla iletişime geçmeyi deneyin