Pinareslem Kızlar yatak odası perdemde kocaman çekirge var nerden geldi bilmiyorum kızım uyuyor şuan beşiğinde ben çok korkarım böceklerden ne yapicam öğlen uykusunda gelip buraya yatiramam da başka oda da yok of napicam bilemedim
Alaranaz Pinareslem biz Bahçeli evde oturuyoruz böcek olduğunda annem elektrik süpürgesiyle çekiyor , sizde deneyin isterseniz
minikyavrumm Pinareslem ayyy benim de mutfakta olmuştu çok korkarım bende kapıyı kapatmistim hatta alttaki boşluktan çıkar diye alttaki başluguda kapamistim akşam eşim gelince çıkarmıştı sizde çok kokruyosaniz kapatın kapıyı birine cikarttırırsıniz
mom1236 Pinareslem camı havalandırmak için açınca giriyor, benim eve de giriyor arada. Valla mecbur süpürgeye çekiyorum çünkü hep mutfağa giriyor ve bende hep mutfakta oluyorum eşim de gece geliyor. Yapacak bişeyim yok
Pinareslem mom1236 Kocaman yaa 😧 oranın camını da açmadım mutfaktan girdi galiba dün mutfağı açık tutmuştum baya
mom1236 Pinareslem valla ben başlığını çıkarıyordum uzun borusu var ya onla uzaktan çekmeye çalışıyordum
Si_se_ta_be Pinareslem Ayy bende de girmişti bir kez çok kötü bir sesi vardı eşimi çağırmıştım eliyle aldı yakaladı. Birşey yapmaz bir bez ile tutabilirsiniz
Pinareslem Si_se_ta_be Birşey yapmaz biliyorum ama ben çok huylanirim. Kızim uyandığında baktım perde de yoktu kimbilir nereye gitti
Birkullanici Pinareslem ısırmaz normalde ama oıt diye atlıyor ödüm kopuyor 😀 çıkae şimdi bi yerlerden