SDefneA Kızlar merhabalar dün derin dondurucuda tavuk eti çıkartmıştım. Bir kısmını bugün bebeğime çorba yapmak için ayırdım. yalnız tüketim tarihini 2 gün geçmiş dün buzunu çözdürüp buz dolabıma koymuştum pişirsem bebeğime zarar verir mi
Zekimurendebizigorecekmi SDefneA Buzluğa attığınız için kullanabilirsiniz . O günkü tarihten itibaren buzlular olmasaydı son kullanma tarihi geçerli olacaktı çünkü
Elizbalim07 SDefneA buzluktan cikartigin sürece Bi sorun yok canım kullanabilirsin derin dondurucan çıkartılmış tavuğun tarihi gecsede kullanılır
GiybetReis SDefneA Buzluktaysa sorun olmaz denir ama böyle durumda ben kullanmıyorum . Bebeğime hiç vermiyorum. Fırında Isıtıp sokak hayvanlarına veriyorum.
BirAlparslanAnnesi Zekimurendebizigorecekmi ama dün çözdürmüş buzunu öyle bide 1 gün beklemiş tavuk çiğ haliyle nasıl tüketebilir hiç olurmu öyle şey
BirAlparslanAnnesi Zekimurendebizigorecekmi nolursa olsun zaten tarihi geçmiş tavuk riske edilxek bişe değil bide bebesine yedirecek
Zekimurendebizigorecekmi BirAlparslanAnnesi İyide buzluktan çıkan her yiyecek sonrasında birkaç gün içerisinde tüketilebilir ki .. kırmızı et içinde geçerli tavuk içinde .. biz kullanıyoruz . Köy tavuğunu buzluğa atıp yiyeceğimiz zaman üst dolaba alıp çözündükten sonra pişiriyoruz . Ki tavuk hemen çözünmez bir gün geçer Yani . Önerilen bu zaten .
scooby-doo Buzlukta ise problem değil tavuk çok çabuk bakteri üreten bi gıda riske atmazdım ben olsam