Buski Eee oğluma eee eee eee bunu tüm gün neredeyse söylüyorum sürekli sürekli sallıyorum allahım ne zaman geçecek bu günler yolun sonunda ışık var mı ben hala göremedim 😑😴
Purpura26 Buski Telefona ses kaydı yap sesini sonra onu 1 saat haline getir video programıyla 😃 ben youtubedan piş piş sesi açıyorum bazen
Tazeanneg Buski internette hem pış pış hem ee eeee diyor ordan açıyorum yoksa baş edemedim yalnız o sese de hemen bebem uyumuyor eşim uyuyor anlamadım 😅
Buski Purpura26 süpürge fön makinesi beyaz gürültü ses kaydı denedim illede annemin sesi diyor hayır sesimde kötü bence başı ağrıyıp uyuyor 😅
kurkmantolumadonna Buski Oglum 1 yaşına geldi ikinciye hamile kaldım onun uykular düzene bindi derken ikinci doğdu şu an yine geceler geceler zalim geceler 😂
Buski kurkmantolumadonna Allahım 2 tane mi 🥴 Allah yardımcınız olsun çok güzeller ama çok zor büyütmek
Purpura26 Buski Geçen dışarda gördüm bende kadın telefona ses kaydı almış eee eee diye babası uyutuyordu 😃
Almi21 Buski telefondan ee açıp deneyin ben eee piş piş süpürge açym yoksa boğazlarım kurudu valla eee derken 🤣