Gokce1504 Merhaba kızlar. Oğlum 7 aylık. İlk defa bugün uykuya dalarken kafasını çok hızlı sağa sola hareket ettiriyor gözleri kapalı. Şimdi baktım yine yapıyor dalmaya çalışıyor. Normal mi? Yani baya hızlı yapınca korktum
Tuba Gokce1504 onu bazem benim ki de yapıyor bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum eğer çok sık yapmıyorsa
patuli Gokce1504 3 aylık benimki de bazen gazı olunca yapıyor bazen de acıkınca, uyku saati gelince de yapıyor bazen uykuya dalamadığıçin
Bekirtalhammmm Gokce1504 benim oğlan onu oyun haline getrmisti artık uykusu gelince çok hzili kafa sallardi sonra babası taklidini yaptı 1 ay kimi görse sağ sola kafa sallari artık tam bikmisken unuttu çok şükür ama keyif alıyordu kafa sallamaktan özellikle babais yapınca
deros48 Gazı var bence canim benim bebegm 3 bucuk aylik cok Gazı oluyor ve uykusunda çoğu zaman dediğin hareketi yapıyor gaz çıkarınca rahatlayıp uykuya devam ediyor
Sevimliaileee Gokce1504 aynn normal canim 7 aylikken basliyo 10 aylikken kwser yapmaz artik hatta baya iyi geliyo mus coculara ben öyle duydum
Gokce1504 Bekirtalhammmm benimki de tam uyku bunalttı dalamadı o an yaptı. Allah korusun bir sorun olmasın da 🤲
Bekirtalhammmm Gokce1504 yoktur inşallah canm bizimkinde bı problem olmadı 9 aylık kendiliğinden unuttu