Suçlu devir mi insanlar mı devletler mi adalet sistemleri mi eğitim sistemi mi ben çözemedim. Sorun hep insan kaynaklı ama hep. Hassas insanlar için dünya gerçekten cehennem. Ben Müge anlı fln hayatta izleyemem zaten. Akşam haberlere bile bakmam. bugün o Kadın için gözyaşı döktüm. İçim paramparça oldu. İnsanlığa dair gerçekten umudum yok artık. İnsana doğaya hayvana kendine bu caniliği yapanlarla aynı türden olmanın utancını yaşıyorum. Bir anneye bir babaya evladının hiç bir neden yokken yalnızca aramızda rahatça dolaşabilen bir psikopatın canı istedi diye kılıçla öldürüldüğünü nasıl açıklayabiliriz benim aklım almıyor. Bu insanların içi nasıl soğur. Adalet sisteminde bunun karşılığı nedir? İnsanlar nasıl böyle rahat rahat birilerini öldürebilir hale geldi? Kim bize ne yapıyor? Bize ne oluyor artık gerçekten ne diyeceğimi şaşırdım. Bunlar 20-30 senenin eğitimsizliğinin; kadına, doğaya hayvana olan saygının o nneslin çocuklarına iyi işlenememesinin bir geri dönüşü. Bizi daha neler bekliyor bilmiyorum. Allahım ölümün hayırlısı versin her türlü kazadan beladan korusun.