Belkis355 Merhaba oğlum 1 yaşı yaşı girecek safece mama aliyo ve ek gida… inek sütü ne kadar vericrz gunde acaba anneler nasıl veriyosnuzu hide biberon mu pipet mi
BirAlparslanAnnesi Belkis355 inek sütü vermeyin neden veriyorsunuz zaten önerilmiyor bebeklere süt çokda gerekli değil.he tabiki imkanlar dahilinde derseniz o konuda birşey diyemem
Yengecanne_ Tuba bir şey sormak istiyorum.Pınar devam sütü var ya akşam açıyorum sabaha değişik kokuyor.Skt si falan da ileri bilen var mı ? 700 gr 7,25 çok da para ama ertesi sabaha böyle koku olur mu ya?
Tuba Yengecanne_ dolapta saklıyorsunuz demi açınca? Ben türkiyede kalmadığım için oradaki devam sütlerini pek bilmiyorum🥲 aslında kokmaması gerekiyor öyle bir durum ile karşılaşmadım hiç
Yengecanne_ Zehraayaz ama 700 ml ve dolapta iki gün saklayabilirsiniz yazıyor üzerinde.Diğer devam sütlerini toz olan içmiyor emen bebekti mama tadını bilmiyor…
Belkis355 Zehraayaz peki hangi zaman dilimlerinde veriyorsunuz bide siz eksta mama vs kullanıyorum musunuz
Zehraayaz Yengecanne_ günlük süt gibi sanırım hemen kokuyor ben aldığımdada öyle oluyordu 1 tane alın günde isterseniz 2 kere verirsiniz
Zehraayaz Belkis355 hayır 1 yaşına gelince bıraktım Bebelac Gold kullanıyordum inek sütüne geçtim arada veriyorum pınar devam sütünü