Cansumercan Merhaba kızlar 47 günlük bebeğim gözü enfeksiyon kapıyor kanalı tıkalıymış benimki gibi olan var mı ne zaman düzeldi bi de ne yaptınız
Simuyi Cansumercan anne sütü çok faydalı saglık ocagına gittim krem verdi hiç fayda etmedi anne sütü çok iyi hiç bi zararı yok sabah ögle akşam yatarken sürebilirsin pamukls
Asya2 Cansumercan 3aylik olduk dogdugundan beri öyleydi herşeyi denedim gecmiyordu 1 haftadır geçti düzenli masaj öneririm sabah akşam muhakkak
Humeyra35 Cansumercan Valla bizim duzelmedi temizlememe ragmen baya uzun surdu hastalndi bide benim hastaneye yattik 2 hafta once antibyotik kullanmislardi serumla verdiler o sirada gozleri de tedavi oldu
Defnolita Merhaba,benim kızımında öyleydi.Göz yaşı kanalı tıkalıydı.Doktoru bunun için bir masaj gösterdi.O şekilde geçti.Masajı doğru ve düzenli bir şekilde yapınca geçiyor.Bir de damla kullanmıştık.
Defnolita Cansumercan bizim düzelmesi biraz zaman aldı.Tam ayını hatırlamıyorum ama 7-8 aylık olmuştu hemen hemen.Masajı doğru yapmanız çok önemli.Benim kızım izin vermediği ve çok ağladığı için ben düzgün yapamıyordum.Sonra bir şekilde yapmaya başladım.Doktoru ağlasada bastırarak yapmamı söylüyordu hep.Bu şekilde doğru uygulayınca bir ayda düzeldi.
Humeyra35 Cansumercan ilk cocugumda oldu cayla temizledim gecti ama bununki gecmedi. Bence ihmal etmeyin ben nasil beklemisim aklim almiyor
Ysm2019 Cansumercan cocuk doktoruna gitmiştim masaj yapmamı önerdi aralığın başında tekrar muayenemiz var o zaman bakalım ne diycek netten araştırdım 1 yaşına kadar geçmezse 1 yaşından sonra kanal açıyorlarmış
Ss1aa Cansumercan benim çocuğum da oldu . Doktor damla kullanmamı pek önermedi o zamanlar . Masajı ve ılık suyla temizlememi söylemişti. Ben ılık su yerine ılık çayla yaptım 3 güne geçti . Sırayla her iki gözünde de olmuştu.
Minkpndam Anne sütünü dök bir sonraki gün hiçbir şeyi kalmaz. Kızımın çok fazlaydı çapağı sıktım hemen iyi geldi
Kaderlmc Cansumercan 1. Aydan sonra başladı bizde de o çapak süt damlat dediler daha kötü oldu doktora gittik damla verdi ve göz pınarının başladığı yere serçe parmakla masaj yap dedi Damla’yı hiç kullanmadık her emzirmemde masaj yaptım o iyi geldi ve nemli pamuklu bezle temizledim hep zâten 2 hafta sonra gaz sancıları başladı gazla birlikte ağlama krizleri o zamandan beridir çapak yok 😂 ağlaması ile tıkalı olan alan açıldı galiba çok şükür şuan 2 ay 24 günlüğüz
Fulyadoga1 Bizim doktorumuz pamuğu önermedi gazlı bezle temizleyin masaj yapın dedi . Günde 2-3 kere gazlı bezi çayla ıslatıp temizledim ve masaj yaptım azaldı