Minnokko Sevgili hanımlar sezeryan doğum yapalı 55 gün oldu ve bende inanılmaz bir tüylenme söz konusu. Başına gelen var mı yoksa bende mi bir sıkıntı var🤨 lütfen dökülecek diyin. Wolverine gibi geziyorum 🤦🏽♀️
kuzeyto Minnokko dogumdan bi sure sonra eskiye dondu bende, merak etmeyin. Ama benim de acil lazere tekrar baslamam lazim, canim acicak diye gidemedim aylardir😂
Sevdali Minnokko benim derdim de hem tüy hem ten rengimin göbeğim kararması sizde de varmı böyle bişey bende bi gariplik var galiba
Babyboys Minnokko doğumdan önce 3 seans lazere gittim hamileliğim boyunca bir kere ağda yaptım bir daha çıkmadı bir doğurdum ana ne göreyim daha o gün tüyler başladı çıkmaya 😓 lazer emzirirken olmuyor tüyler artıyor diye emzirme bitince artık devam ederiz
Minnokko Elif125 eskiye dönmek zaman alıyor ama bizim sabrımız yok 🤷🏼♀️😄 dökülecekse iyi ama şu an o tüyleri almakla almamak arasındayım😕
Minnokko Sevdali kararmadan kastınız şu hamileyken oluşan çizgiyse bende hafif var. Keseleyince çıkıyor o da. Onun dışında bi renk değişimi yok
S1992_ Sevdali 5.5ay oldu oldu doğum yapalı hala biraz kararma var göbeğimde.bugday tenliyim göbeğimdeki cizgi de biraz hafifledi
Elif125 Minnokko bide bana aşağı tarafa ameliyat sırasında batikon sürdüler nasıl birleşse derimi yaktı su dökülmüş gibi kabardım daha yeni kabuk bağladı kurudu kasıklarıma kadar yanmıştı simsiyah oldu kanamam bitsin kremlere başlayacağım renk açılsın diye .
Sevdali Minnokko çizgi çok belli bnm ve bi kaç ton koyulaştım :( 40mız çıkmadı daha belki düzelir zamanla inşallah
Minnokko Sevdali ben banyoda keseliyorum çıkıyor sizde keseleyin isterseniz çıkıcaktır büyük ihtimalle