Bernaaa Kızlar, travel sistem bebek arabam satılık uygun fiyata verecegim çok kullanılmadı temizdir. Almak isteyen olursa msj atabilirsiniz.
Ayselmina15 Bernaaa kızzz ben benetonun bebek arabasını aldım bin pişman oldum ilk kullanmamda tekeri kırıldı 😬
arslanseda Bernaaa puset kırıldı bebegim içindeyken bence cok sağlam gelmedi bana beneto bebek arabaları
maviceselcan Bernaaaküçük geldiği için mi satıyorsunuz acaba. Travel sistem çok istiyorum ama bazı yorumlarda kusa süre kullanılıyor diye okuyorum. Siz nasıl düşünüyorsunuz kullanan biri olarak.
Bernaaa maviceselcan ya cok güzel bir araba cok isteyerek aldık ama benim pismanligim apartmanımızda asansör olmayışı oyüzden satıyorum yoksa cok güzel bir araba hamileligimin başından beri travel sistem bir araba istemistim.
Annesininprensesi Ayselmina15 evet bende bunu çok duydum mağazadaki satan kız söyledi çok garantiye geliyor dedi
maviceselcan Bernaaa instagramınız varsa ordan resim atabilir misiniz? Bi de son fiyatınız ne olur? İsterseniz instagram dm den yazışalım
Ayselmina15 Bernaaa kızzz bebeğimde daha küçük tür desem onun ağırlığından kırılmış henüz 45 günlük Benm canm 🥰 düz yolda ön tekeri Altından fırladı
Bernaaa maviceselcan tabiki instgrm adresim bernaa_dincer yazin cikar kendi resmim var profilinde istek atin ordan konusalm