Fikret Kızlar 3 aylık bebeğim var ek gıda bir şey vermelimiyim siz verdiniz mi ne verdiniz çünkü oğlum çok seviyor salatalık somuruyor ve onun arka arkaya gelmesini istiyor eski kafalı olanlar ver diyorlar sizce ne vermeliyim
Ardahsyn Fikret bnce verme canım doktor kontrolünde ilerle alerji durumları oluyor hastanelik olduk biz
Merve50 Fikret Canim daha çok çok erken yani ne ile besleniyor bebek anlamaz ki ne versen yer önemli olan midesinin buna hazırlıklı olması benim oğlum sadece mama ile beslenmesine rağmen doktor 4.5 aylıkken yavaştan tadimlara başla dedi oda sadece mama olduğu için
Gizo87 Fikret kesinlikle vermeyin çok küçük daha. Bağırsakları sindirmeye hazır değil neden bebeğinizin zor bir duruma sokasınız ki? Siz de demişsiniz zaten eski kafalı olanlar ver diyor diye. Bebek küçük ağzına ne versen almaya çalışır bu onun yemek yemek istediğini göstermiyor
Zeyynep Fikret şuan ne versen somurur ağzına sokar oral dönemdeler çünki çok küçük daha en az 5. Ayı bekleyin
Ardahsyn Fikret canım ev yoğurdu verdim bnde oğlumun herşeye alerjisi çıktı şuan kek bile giyemiyor süt ve süt ürünlerini bnce Çok bilmiş insanları çocuğuna karışmasına izin vermemelisin
cizgigozlum Zaten ömrünün sonuna kadar diğer besinleri yiyecek 6 ay bekleyin tam manasıyla bagırsakları gelişsin ilk 6 ay anne sütü/ formül mama verilmesi gerekir.Ek gıda sabırsizlığinı anlamıyorum doğrusu yiyecek işte ömür boyu emmeyecek ya