Cemre_61 Betul5434 😂😂 bi yanlış anlaşılma da olmuş olabilir öyle olduysa kusuruma bakmayın bende bugün alıp almamak arasında kararsız kaldım sepetimde ürünler duruyordu o yüzden 🥰
Betul5434 Cemre_61 aa öle mi bana nasil verdi o zaman 🤷🏻♀️ Anlamadim ben direk ordan alip kopyaladim kabul etti😞 üzüldüm şimdi
Cemre_61 Betul5434 ay yok yok üzülmeyin ben zaten almaktan vazgeçtiğim için kodu yazdım istediğim başka bir takım vardı çok beğenmiştim o tükenince modum düştü vazgeçtim 😂😂 sıkıntı yok yani
Cemre_61 Betul5434 taba renk alt üst bi takımdı erkek bebek için çok güzel ayıcık gibi bişey vardı önünde
Ozlemfidan Haticec Yarin ki çark da bana cikarsa sana veririm . Bugün künü baskasina vermistim öğlen.
Betul5434 Ozlemfidan açık ki bende diğer indirimler hep böle bildiriö düşüyor işte %30 indirim feln ama çark hiç gelmiyor
Kirmiziruj Biri beni aydınlatanilir mi bu nryin çarkı ve kodu ne yapılıyor nasıl yapılıyor biriniz anlatabilir mi işime yarayacak bir şeyse oğluma kullanmak istiyorum da🤗🤗🤗
Betul5434 Kirmiziruj waikiki sitesinde çıkıyor indirim kuponlari öle birden çıkıyor heralde anladim kadariyla bana çıkmadi canım ben burdan bir arkdaş paylaşmişti onun koduyla aldim
Kirmiziruj Betul5434 bende uygulamayı indirdim de ben de de bi şey çıkmadı görmedim. Kodu nereye yazıyoruz bana da yardımcı olur musunuz
Betul5434 Kirmiziruj kodunuz var mi varsa sepete ekleyince en altta kodu girme yeri var oraya girince düşüyor
Kirmiziruj Bana da kod verebilir misiniz rica etsem oğluma sipariş vermek istiyorum istediğim bir takım var 🤗