cemreninnannesii 11 ay 22 günlük kızım atak döneminde ve bugün ikinci günü daha 26 günümüz var üstelikte dişte çıkarıyor ben iptaaalllllll uyku reddi yaşıyoruz bu akşam babasına teslim ettim kendimi mutfağa atıp kahve içmek istiyorum var mı benim gibi anneler🙄
TinkyWinky cemreninnannesii 👋🏻 Dört azı diş hemen arkasına köpek diş yolda 😒uykuya direniyoruz ,her şeye ağlıyoruz 16 aylık
arasin_annesii cemreninnannesii 8 ay 24 günlüğüz bizde atak dönemindeyiz çok fena halde bitiğim artık, iki dışı çıktı başka görünen de yok hep agliyor hiç memnun edemiyoruz hep kucak hep kucak 😏
anayorgunnn cemreninnannesii 10 ay 17 günlüğüz çok sinirli oldu birden bagiriyo çığlık çığlığa gece uykusu yok denecek kadar az sürekli uyaniyo ağlayarak Eli hep ağzında agzini tutup cekistiriyor.. üstte 4 altta 2 diş var . Acaba alt yan kesici disleri mi çıkacak atak mı blmiyorum çok ağlıyor napacgmi şaşmış durumdayım🥺😢
cemreninnannesii TinkyWinky ay sürekli üstümde meme meme diyo ama hep bir mızıklama çok huzursuz yeni uykuya daldı
cemreninnannesii arasin_annesii kızımın 6 tane var dişi üst yandakiler çıkıyor çok kabarık sevdiği oyuncakları bile gözü görmüyor🤦♀️
arasin_annesii cemreninnannesii kıyamam ya Allahım hepsinin ağrısını hafifletsin bizim de yardımcımız olsun inşallah canım
cemreninnannesii anayorgunnn evet önce alt çıktı şimdi üsttekiler çıkıyor baktım bugün beyazlamış çok. Bugün çoook huysuzdu ek gıda hiç yemedi desem yeridir