muennesgenc Ayseegulk yatmıştır aslında PTT’ye gidip kimliğinizle birlikte çekebilirsiniz. E-devlete aldanmayın orada hep ödeme aşamasında gözüküyor ama mutlaka yatmıştır 1 yıl olmuş sonuçta :)
KumsaLina Ayseegulk bana süt parası vermediler emekli sandığı oldugu için, ama doğum parasını aldım e devlette ödeme aşamasında diyor sürekli gittim yatmıştı aldım
Senanurkmrc Ayseegulk günleri varmış bizde 5 aylıkken aldık ve ptt aramadan öğrenememiştik yattığını gidip kimlikle kontrol ettir canım.
Bsrkk Ayseegulk şimdiye kadar yatmıştır, üzerinden 3 aydan fazla zaman geçtiği içinde iade olmuş olabilir. E devlette gördükten 10-15 gün sonra gidip ptt’ye baksanız alırsınız paranızı
DOLANDIRICI muennesgenc benimde doğum param ödeme aşamasinda dio abla bize başvurdugumuzda araliğin ilk haftasi git al dediler ama şimdi gitsem alabilirmiyim ödeme aşamasinda yazio
muennesgenc DOLANDIRICI alırsın kimlikle git PTT’ye doğum ve süt parasını çekeceğim de direkt veriyor zaten
BuketCumaAli Kızlar başvurudan 90 gün içinde yatıyor süt parası daha önce yatıyor 235 tl ilk cocukda doğum İÇİN 300 ikinci cocuk 400 tl yatıyor ptt ye sorabılırsın ödeme aşaması yazıyorsa yatmış da olabılır ayın 10 ile 14 arasında yatıyo
muennesgenc DOLANDIRICI benimde sigortam yoktu aldık biz onunla alakası yok süt başvurusu yapmadınız mı?
Zuhalllllllllll Bana doğumdan 6 gün sonra mesaj geldi emzirme parasını ptt den alabilirisiniz diye gittiğimde direk almıştım bence kimliğinizle direk alabilirsiniz .
muennesgenc DOLANDIRICI eşinizinde mi sigortası yok? Benim eşimin adına yattı eşimin sigortası var eşim çekti 150₺ idi sanırım..
Mehake Ayseegulk yatmistir bence ptt ye sorun derim banada iki seferde yatti ilki 2 ay so ra incisi 4 aylikti bebegim oyle aldim ben