ipek1989 Merhaba kızlar, kızım 5 buçuk aylık televizyon her açıldığında televizyon izliyor. Ben gün içinde hiç açmıyorum ama eşim gelince izliyor ve gözü hep televizyonda 🤦🏽♀️ Sizinkiler izliyor mu ? Nasıl engelliyorsunuz ?
DOLANDIRICI ipek1989 kizim 6 ay 10 günlük bazen izletmek zorunda kaliyorum lavaboya giderken falan çunki aşiri derecede aglio odada tek bnde mecbur aciyorum yakan soylemeyim simdi
Makaron_88 ipek1989 eşim gelince o yatana kadar tv açmaz izinli günleride dahil ama oda karşı olduğu için ortak bir karar ile tvyi hayatımızdan çıkardık bebiş uyuduktan sonra film keyfi yapıyoruz
Minigimm16 ipek1989 kızım 4 aylık kendi evimizde TV yok kullanmıyoruz kayinvalideme gidince anlamasa bile renkli ses cikiyo falan hem gözlerini dikip bakiyo kıpırdamıyor tabi bende müsade isteyip kapatıyorum ama sizde farklı odaya falan götürün gerçi kış geliyo artık
Yarim_Kilo_Kiyma ipek1989 1 yaşında oğlum kesinlikle tv açmıyoruz salonda iken. Akşam 20.30 dan sonra açıyoruz tv’yi. Açık gördü bir kaç kez kapansa bile tv nin dibinden ayrılmıyor
Haticemree ipek1989 kesinlikle izletmeyin yada aman izleyin tarzı hiç bsy diyemem bu size de kalmış ama benim kızım şuan 18 aylık kesinlikle şunu yapmam TV izletmem açmam tarzında olmadım bebekliginde ağlıyodu vs klasik kırmızı balık çizgi film acardık TV de hiç kapanmaz evde ama 8 9 aydan snra asla TV ye bakmadı hâlâ da öyle çizgi film vs sevmez izlemez aksine gider odalara oynar eder. Yani bazı şeyler ne kadar engellendikce o kdr ilgi çekici olabiliyor