Gmzsutlu 20 günlük bebeğim var, emziriyorum altını değiştiriyorum. Ama uykuya geçişte problem yaşıyoruz zar zor dalıyor uykuya. Artık ayağımda sallıyorum hiç istemesem de, bi yerden sonra uyuyor.. Siz uyutmak için neler yapıyorsunuz?
Alyaprenses Gmzsutlu 3 aylık bebeğim uykuya dalmakta zorluğu hep oldu her dönem farklı uyudu yani bazen sallanarak bazen kucakta pışpışla bazen sadece memede yani çok farklılaşıyor şimdilerde ise memede uyumayı seviyor ne kadar dalmış olursa olsun yerine koyunca memeyi aramaya başlıyor ağlıyor süreç başa dönüyor 😃
S-A Gmzsutlu herkesin çocuğunda mı aynı sorun var yoksa devrin çocukları mı böyle anlamadım ben dediğiniz gibi herşeyi yapıp uyutuyorum (tabi istemeye istemeye uyuyor)tamam diyorum daldı bu sefer beş dk arkamı dönüyorum çığlık çığlığa derin uykuya dalmıyor bi türlü
Gizeemm Yol yakınken ayakta sallamayı bırak canm derim sonra çok çok sıkıntı oluyor geçiilerde pış pış yöntemiyle uyutrsan uyku süreleri daha uzun oluyr
kirmizibasliklikiz_ Gmzsutlu sallamayin bence illa ki uyuyacak.. 1.5 saate uyuttugumu bilirim ama ayakta sallamıyorum illa ki pes edecek.. sizde alistirmayin bence