FiltreKahve Hanımlar doğum günü kutlayacağız evde ikramlık olarak ne yapabiliriz? Lahana ve yaprak sarması olacak börek olcak pasta kurabiye yapıcaz başka ne yapmalıyız yeter mi sizce
Liyosunannesi FiltreKahve porsiyonluk mercimek köftesi patates çanağında garnitür tavuklu arpa şehriye salatası çıtır kurabiye kakaolu ıslak kurabiye fındıklı top kurabiye dereotlu poğaça aklıma gelen bunlar, siz içinden seçebilirsiniz:)
Portakalkokusu FiltreKahve ben iki gün önce yaptım doğum gününü menüm bu şekildeydi ; Kuru dolma Börek Rus salatası Etimek tatlısı Tart kalıbında kek yapıp üstüne ganaj yaptım bu kadardı
151120 Canım pazartesi benim kızımızda bir yaş doğum günü annem biberli yapacak Tarsus ta meşhurdur ben muska börek havuç topu makarna salatası sirkeli kurabiye yapcam işte marşmelov dizecem çöp şişe bir de yaş pasta daha ne olsun 😂😂
Eymenegeli Şalgamlı kuskus salatasi Cupcake Mercimek koftesi Dereotlu kitir mini pogaca Tirtil kurabiye Pizza kurabiye Cig kofte Çubuklarda marshmello jelibon İslak kurabiye İclerinden secebilirsiniz hepsi cok hos olur 🤭🥰