FatihSultan 13 günlük bebeğim var Arkadaşlar bir hafta yoğun bakımda kaldı. Şimdi de işitme testini yaptık olumsuz çıktı 10 gün sonra tekrar çekilecek? Korkmalı mıyım normal mi
aasenamerve FatihSultan yoğun bakımda kalmadığımız halde sol kulağı geçememişti testen 10 gün sonra gittiğimizde geçmiştik şükür. ancak bi arkadaşımızın oğlu 8. Ayında geçti bu testten. Hemen endişelenmeyin, geçecektir inşallah..
Beriltalay FatihSultan canım benim bebeğimde sol kulagından geçmemişti Doğumda su kaçabiliyor kulagına korkmayın hemen demişti doktor çoğu bebekte oluyor sonraki testte geçti Bebeğim sizin de geçer insallah korkmayın
Mehmetalp FatihSultan test yapılırken bebek derin uykudamıydı? Uyumadan geçemiyorlar bnm oğlum 3 aylıkken geçti.
Nkahramanatas FatihSultan benim kızım da 1 gün yoğun bakımda kaldığı için doktor direkt 2. Seviye işitme testi yaptırmalısınız dedi. Yoğun bakımda kalan bebeklerde olumsuz çıkabiliyormuş
FatihSultan aasenamerve çok şükür 💕🙏🏻 İnşallah bi aksilik olmaz da testten kaldı diyince doktor bi kötü oldum inşallah bi sonrakisinden sorunsuz geçer çok teşekkür ederim 💕🙏🏻
FatihSultan Beriltalay inşallah inşallah geçer ya🙏🏻 Bi kaç kişi normal dedi bana ama burda da sormak istedim teşekkür ederim 😊💕 Allah büyük dert vermesin en ufağı bile böyle korkutuyor
FatihSultan Mehmetalp uyuyordu bilmiyorum ki 3 saatte bir emme saati onun dışından uyuyordu. Belki de derin uykudadır
Mehmetalp GmzSnn valla bizimki uyanıkken geçemedi ebe dedi uyurken geçer diye. Uyuttum tekrar yaptılar geçti.
GmzSnn Mehmetalp bizde sadece ağLamaması Lazım sizde sessiz oLun dediLer bende emzik werdim ağzına öLçtüLer direk
FatihSultan GmzSnn bana da uyutup getirin dediler sadece uyuttum ben ben de yoksa ağlamıyordu Zaten ama uyumalıymış bilmiyorum
GmzSnn Mehmetalp hee doğrudur çünki sessiz oLması Lazım dedi buda ağlamaya başladı bende emziği werince hemen baktı kadın 😂😂😂
FatihSultan Nkahramanatas bi hafta sonra inşallah olumlu çıkar 1 hafta kaldı benim bebeğim yoğun bakımda
Dilek_trkoglu Nkahramanatas niye yoğun bakımda kalanlarda geçmiyor bizim doğduğu gün yaptılar işitme testini geçmişti tekrar mi yapılacak
FatihSultan [bilinmeyen] şuanlık doktora verecek rapor vermediler bi rapor versinler 😊💕 kendimi teselli etmeliyim 10 gün kadar
Sarelle FatihSultan kakasinda çok fazla intihap çıktı doktor yine de süt ürünleri diyeti uygulayalim 3 hafta dedi . Oda şaşırdı anne sütü alıyor sadece neden iltihap çıktı diye ben arada suda veriyordum acaba ondan mı bilmiyorum 🤔
Saliha36 FatihSultan Kubra5657 banada öyle geldi canim onu kullandığımdan beri bu çocuk sürekli ishal oluyor kafama takıldı çok teşekkür ederim cevabın için 🖤