Mervenur11 Urasali 10 gün sonra 2 aylık olucak bebeğim hala ilk günlerdeki gibi sürekli emmek istiyor açlığa asla sabrı yok ama geceleri daha uzun uyumaya başladı çok sık emmeye kalkmıyor 2 kere kalkıyor maksimum sizde durumlar nasııl
Lulemom Urasali 2 ay 22 günlük son 1 haftadır 2.5-3 saatte bir emmek istiyor. O zamana kadar hep 2 saatte bir emziriyordum. Günlük 4 uyku yapıyor gündüz. Akşamda 8 de en geç 9 da gece uykusuna yatırıyorum. Bazen 4-5 saatte uyanıyor ama çoğu zaman uyanmıyor. 5. Saatine alarm kuruyorum. Uykusunda emziriyorum. 2. Emmeye de sabaha karşı kendisi uyanıyor.Eğer sabaha karşı emdiyse sabah 9a kadar falan uyuyor. Yoksa 7 gibi uyanıyor
Almilam_21 Urasali bir saattir şuan beşik sallıyorum sersem oldum kalkıp sigara icesim var kızım bırakmıyor ki
Zara58 Urasali 2 bucuk aylık benimki de günde 3 uyku yapıyo bazen uzun bazen kısa. İki gündür gündüz çok uyuyo 😂 aksam da 11 bucuk yada 12 buçukta uyuyo sabah 9. Ve ya 10 na kadar. 3 saatte bir doyuruyorum tabi uyanmıyo
Urasali Mervenur11 benımde 9 gün sonra 2 aylık oluyor acıksa da ağlamıyor gündüzleri pek nadir emiyor gece de 3 4 saate bir kakasını yapmasa bi iki defa emiyor sadece
Urasali Lulemom benımde 3-4 saatte bir bazen uyanmıyor da aç yatıyor diye korkuyordum normalmiş o zaman
Lulemom Busemertt önceden benimki de emmiyordu. O yüzden uyandırmak zorunda kalıyordum, ama artık emiyor. Zaten emdiği kadar emziriyorum. Normalde 15+15 emer. Bi göğüsümü 20 dk emiyor sonra emmiyor. Bende zorlamıyorum, zaten Maksat aç kalmasın diye yani.
Lulemom [silindi] ben uyandırmasam uyanmıyor. Doktorumuzda 5-6 saat uyuyabilir dedi, bende 5. Saatine emziriyorum
Erdemir Urasali uyku nedir bilmem valla saat 9 da kalkar saat 12 de bidaha uyur ama 20 dk sonra saat 3 te uyur oda 20 dk sonra 6 da uyur oda maksimum yarım saat ve saat 11 veya 12 ye kadar zor uyutturum 😭😭
Lulemom Urasali yani kimisi hiç emzirmiyormuş, doktora sordum 6 saati geçmesin dedi. O yüzden geçirmiyorum.
Erdemir Urasali gaz damlası neler neler gazı olsa ağlar mesela doktor diyo bazı bebekler az uyud bazı bebekler fazla uyumaz 🤷🏻♀️