Mused Kızlar benim oğlum sadece uykusu geldiği zaman emiyo 2 saate 3 saate fln uyuyo 20 dk veya yarım saat uykuya dalarken emiyo normal mi
Minik112 Mused merhaba benim oglumda 4 aylik olacak hatta bugum aşı yaptırdım sizde de meme reddi yada biberon reddi basladi mi? 2 bucuk 3 saate bir emiyo ve en fazla 2 saat uyuyo gunduzleri
Sarew Mused gündüzleri 2 saat canı isterse çok nadir 3 saate uzuyor ama geceleri 3 saatte bir emziriyorum. 4 ay 9 günlük
Bgmtncr Masallah bizimki o zamanlar saat basi emerdi sutle alakali sanırım sizinki yeterli geliyor demekki o aylarda emzirme araliklari acilacak 3 saate falan uzayacak diye okuyordum hep ama benim bebe asla saati gecirmiyordu bence normal sizinki
Mused 1Dost gunde 3 kere degistirim en son uyumadan önce takarım sabaha kadar almam üzerine çıkartır hatta 3 4 bez kullanıyoruz 1 günde tam doldurmasini bekliyorum cunku
Sarew Mused doymadığını mı düşünüyorsunuz uzun emme süresinden dolayı. Bizimki de 5 dakika da emiyor zorla tutmaya çalışıyorum ama yok kilo alımı iyiyse sorun etmeyin bence. Uykuya geçeceği için o kdar uzun emiyordur bir nevi emzik gibi oluyor heralde bebeğinize