Minikkus00 Tuvalet eğitimine nasıl başladınız, nasıl ve ne kadar sürede öğrettiniz. Kac yaşında başladınız. 21 aylık bebegim yavaştan başlamak istyorum ama nerden nasıl başlayacagım bilemiyorum, tecrübelerinizi benımle paylasırsanız sevinirim 🌸
Mom82902 Minikkus00 23 aylikkeen başladım şuan 25 aylık ilk bir hafta zor oluyor o zamanlar sıcak olduğu için kızıma tek zıbın giydiriyorudum ilk gün hep sorun 15 dk da bir bu gün geçtikçe uzayacak gece de ilk günden beridir 2 kere kaldırıyorum tabi altına yaptığı da olacak bu gayet normal birde Pepe’nin tuvalet eğitimi şarkısı var o çok işe yarıyor hala söylüyoruz 😄 büyük tuvaletinden hala korkuyor ama ilk günkü gibi değil tabi yapınca hep onu alkisladim takdir ettim öyle böyle zor oluyor ama 1 hafta sonrası kolay olur inşallah ❤️ şimdiden kolaylıklar diliyorum
Minikkus00 Mom82902 bebekler için olan klozetlerden alıp mı öğrettiniz, nasıl daha kolay alıstıralirim. Bir de ilk olarak çişi mi kaka yı mı daha kolay öğreniyorlar
Mom82902 Minikkus00 ilk önce çişi öğrendi büyük tuvaletini hala korkarak yapıyor. oturağı vardı ilk onu kullandım oyuncak sanıyordu yapmıyordu normal tuvalete götürüyorum oturup yapıyor benim için daha kolay oldu klozete alıştırmak istemedim çünkü heryerde olmayabiliyor
Mom82902 Onunla beraber gidin şarkılar söyleyin oyalayin alışır ama baktın olmuyor zorlanıyor yaza bırak tabiki ne kadar erken onkadar iyi ama çokta yorucu oluyor