momandad_16 hanımlar sünnet için çocuk cerrahisinden mi randevu almamız gerekiyo öncesinde herhangi bir muayene gerekiyo mu bilen varsa bilgi verirmisiniz
Ayse252125 momandad_16 ben üroloji doktorunda yaptırdım çok da memnun kaldım erkenden yapın kurtulun sizde 45 günlüktük biz yaptığımızda
Segeson Bebeğiniz kilolu ise yaptırmayın ben yaptırdım pipisi içine kaçıyor sürekli masaj gerekiyor. Gömük pipi durumunu araştırıp öyle yaptırın
ZehFet Bulunduğumuz yerde çocuk cerrahı yoktu . Bizde genel cerraha yaptırdık . Üroloji doktoru ya da çocuk doktoru yapabilir . En iyisi çocuk cerrahından randevu almak . Gidiyorsunuz muayene ediyor . Sonrasında gün veriyor sünnet ediyor .
momandad_16 Deletedmom5454 benim oğlumda 3 aylık yaptırayım iyice hareketlenmeden dedim sonradan çocuğunuz acı çekti mi yaparken herhangi bi uğuşturma işlemi yapıyolar mı sizinki nasıl oldu canı acıyacak diye endişe ediyorum :)
Ayse252125 momandad_16 yeni çıkan klemp yöntemi ile yapıldı sadece iğne ile uyusturdular tavsiye de ederim ilk 2 gün biraz huzursuzları sonra hemen toplarlandı