Ezgiarda Pakizeadelya1 tarhana çorbası yer yogurt çorbası kuzu kıymaya baslayin sebze yemeklerine ekleyin mutlaka , kahvaltıya başlayabilir yumurta sarısı günden güne arttırıp verebilirsiniz biraz irmik unuyla denediğini meyvelerde muhallebi yer
HaLe31 Pakizeadelya1 ben bugün et suyuna bebek tarhanası yaptım akşama da kayısı hoşafını blenderdan geçip avokado ile karıştırıp yedireceğim (bebeğim kabız), dün yoğurt akşama da armutlu yulaf lapası yedirdim
EsmaSulun Kabakla kıyma kavurdum bugun yoğurtla verdim Genelde bu tarz şeyler yapıyorum Şehriye çorbası pazarda ne varsa sebze onlardan kavurup veriyorum yanında yoğurt bazende bulgur pilavı
Pakizeadelya1 HaLe31 yulaf lapasini nasıl yapıyorsunuz ya ben onu beceremedim galiba tam ezilmedi blander dan mı geciyorsunuz
HaLe31 Pakizeadelya1 ben blenderdan geçtim uzun uzun ama öğütülmüş ve ya un şeklinde olanları da satılıyor
Pakizeadelya1 biranne123 Benim bebeğim emmeyi bıraktı şuan o yüzden ben mama veriyorum ara ara ve ek gıda veriyorum bazen 2 öğün bazen 3 öğün degisiyor.
HaLe31 Pakizeadelya1 organik olarak değil ama lifalif in var ben organik aldım ondan kendim evde öğüttüm, lifalif Migros vs var mavi paketli öğütülmüş olanı
Sancar Pakizeadelya1 avakado verebılırsın. Bn ıyıce olgunlasınca ezıp verıyorum. Yada balkabagı haslayıp yulafla yada pirinç unuyla karıstırıp ıcıne pekmez katıp verebılırsın. Brokoli verebılırsın ayrıca artık