dinle_beni_bi Sizce ben hangisine gitmeliyim. Birde seans ücretlerini de bilmiyorum. Yakın zamanda destek alan varsa aşağı yukarı fiyatı yazabilir mi
Cancansmom dinle_beni_bi kocana tahammül etmekten oluyor bunlar,senin ilaclik bir durumun yok, bir kurtulsan ondan rahatlayacaksin :( psikologa git bence önce,zaten durum kötü ise onlar kendileri psikiyatriyi teklif ediyor,tabi iyi bir psikolog ise.
Perilla dinle_beni_bi psikologa gidin en azindan sizin ozguveniniz yerine gelir ve boylelikle esinizden kurtulursunuz tum şifa olur
dinle_beni_bi Cancansmom çok birikti herşey. Ve ben ağlasam da rahatlayamiyorum artık. Kendime zarar vermekten korkar oldum. İyisini kötüsünü bilemiyorum cnm. Bulduğum ilk psikologa gitcem heralde 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ sadece kadın olmasını istiyorum. Beni daha iyi anlaması açısından
dinle_beni_bi Cancansmom Linaaammm Perilla hanımlar benim kuzenim de psikolog bu arada. Ama ona anlatabilecegimi sanmıyorum. Zaten uzaktayiz.
Perilla dinle_beni_bi psikolog yakininiz olmaz zaten hic tanimadiniz birine rahat rahat simdi orda ay bunu desem mi ay sunu anlatsam ne dusunur cart curt olur