Deletedmom_78 Kızlar mama var evde daha açmadm hiç açıp kullanıcam ama mesela açtıktan 1 ay içinde tüketmek şart mı? Son kullanma tarihine göre değil mi
3MelekAnnesi3 Deletedmom_78 acıldıktan en fazla bazı mamalar 3 hafta bazıları 4 hafta içinde tüketilmeli son tüketim tarihi kapalı kutular için
Metesmom Deletedmom_78 evet son tüketim tarihine kadar değil, açınca kutuda yazan süre kadar kullanılabiliyor. Bazı Mamalarda üç bazılarında dört hafta.
Egeanul Deletedmom_78 son kullanma tarihinin açılma tarihiyle alakası yok. Son kullanma tarihi mamanın açılmadan son ullanma tarihidir. Açıldıktan 3 hafta içinde tüketilmelidir
emirinannesii 3 hafta içinde tüketmek gerekiyormuş açtıktan sonra bende similac mama kullanıyorum dışında öyle yazıyor ama bende anlamıyorum yani son kullanma tarihinin ne anlamı var o zaman🤦🏻♀️
Deletedmom_78 emirinannesii ay evet bende de 3 hafta yazıyor 🙄🙄 ne alaka yani belki ben aralarda verexeğim ne saçma ya
Reyna emirinannesii son kullanma tarihine daha 5 ay olan peyniri açıp 5 ay sonra yiyebilir misiniz yine?
dnzcyc Açıldıktan sonra 3 hafta içinde tüketmek gerekiyor. Sktye göre değil maalesef. Sanırım havayla temas edince bozulmaya başlıyor o kadar süre dayanmıyor.
buzlulimonata Kapali halde durdugunda son kullanma tarihine kadar saklayabilirsiniz. Ama acildiktan sonra bildigim kadariyla 3 hafta
Deletedmom_78 buzlulimonata ay evet arkasında da yazıyormuş az önce kutuda yazıyor denilşnce baktım🤦♀️🤦♀️