Cicekimftm Sadelimakarna Soguk sıkım hindistan cevizi yağı ile güzelce masaj yapın kafasına,sonra tarak ile tarayın hepsi gelir. 2 kere yapın geçer.
GunesliHayat Sadelimakarna banyodan önce zeytinyağı sürüp konak tarağıyla taramıştım bende.hepsi geçmişti bir daha da olmamıştı 😊
serinkuytu Sadelimakarna zeytinyağı sürüp yarım saat-bir saat kadar beklettikten sonra konak tarağıyla nazikçe tarayıp banyo yaptırdım birkaç kere geçti.
Denizzz88 Sadelimakarna zeytinyağı ile geçirdim bende banyodan önce sürdüm beklettim banyodan sonra taradım kalktı hep konaklar 3-4 kereden sonra da bitti
fernweh Sadelimakarna banyodan 1 saat önce hakiki zeytinyağı sürün öyle beklesin banyodan sonra nemliyken ince bebek tarağı ile tarayın
Elizya17 Sadelimakarna ne denediysek geçmedi küçükken burda okumuştum bende bebe yağı ile tarayın diyordu bir kere yaptım hiç kalmadı bir daha da oluşmadı
Yasemin38 Sadelimakarna banyodan 1 saat önce bebe yağı sür ince tarakla çok bastırmadan tara geriye doğru canım sonra yıka
[silindi] Sadelimakarna bende doktora zeytinyağı süreyim mi diye sordum bana elocon loston yazdı. Yok şuan cok şükür