yaramaz_bocegim Merhaba anneler haftasonu ablam eniştem ve yeğenim uzak ilden bana gelecekler kalmaya. Tahmini 1 hafta kalacaklar. Sizden ana yemek önerisi rica edebilir miyim. İçli köfte kadar ağır değil ama tavuk patates kadar da hafif olmayan bişeyler 🤔 düşün düşün bulamıyorum teşekkür ederim 😊
DurununAnnesi12 yaramaz_bocegim youtube’dan nerminin mutfağını izle her gün çok güzel tarifler yapıyorlar
tubbaaa yaramaz_bocegim nefis yemek tarifleri de rulo patates var içine kıyma katıp rulo yapıyorsun üstüne kaşar süper bir tat ablamlarla babamlara yapmıstım bende yanına sarma dolma yapabilirsin patlıcan közleyip sarımsaklı yoğurtla karıştıe üstüne tereyağ ile pulbiber ısıt dök buda cok iyi oluyor. Veya garnitürlü pilav yapabilirsin içine tavuk et katarak fırın yemekleri de güzel olur islim kebabı veya orman kebabı gibi 🙏🥰
Hilokiiii yaramaz_bocegim çökertme kebabı enfes bir şey tarife göre yaparsanız süper birşey oluyor. Yanına ezogelin veya mercimek çorbası salata pilav tatlı olarak da ıslak kek yapabilirsin 💓
Aselinannesii6 yaramaz_bocegim islim kebabı köfteli olanı yapabilirsiniz hem kolay hem görünüş olarak çook güzel yanına börek pilav çorba salata ortaya zeytinyağlı barbunya yada taze fasulye birde tatlı oldu bittii 😀
Senahmet11 Mantar sote, kabak Sandal, tavuk graten. Bütün gün ne yapsam diye düşünen ben yine çok yaratıcıyım 😅
Feyza34 Patatesi ikiye bölüp ortasını oyup icine kıymalı sos koyup üstüne besamel sos koyabilirsin çok güzel oluyor üstüne de salçalı su döküp fırına at 👍🏻 Şimdiden börek sar bi kaç poşet yemek yanına kahvaltıda falan çıkarırsın