Gazel Bebişlerinizi çorapla mı yatırıyorsunuz benim ilk bebeğim çorapları çıkarıyorum eşim kızıyor sıcaktır DİE anlamadım şimdi ne yapmam lazım
Tortilla_ Gazel Bende çıkararak yatırıyorum normalde. Petekleri yakmadılar hala geceleri ev soğuk oluyor. Şuan çorapla yatıyorum.
alinaannee Gazel çorapla yatması sağlıklı değil ama ben Şu birkaç gündür üşümesindense bir kat çorapla yatırıyorum
Zekimurendebizigorecekmi Gazel Dikişsiz çorap alın uyku çorabı gibi onunla yatırın bence . Ben hep öyle yatırdım
Gazel Zekimurendebizigorecekmi bende eşime yazık kanı çalışmaz deyip sürekli çıkarıyordum ama üstünü çok açıyor mecbur giydireceğim o zaman
Hipatya Gazel Çorapla yaymak bana bile rahatsızlık verip uykumu bölüyor kızıma ilk uyuduğunda lastiksiz çoraplardan giydiriyorum yarım saat içinde kendi çıkarmış oluyo zaten 😂 ayakalrı ısınmışsa da kendim çıkarıyorum
Zekimurendebizigorecekmi Gazel Öyle birşey olamaz dikişsiz olunca kan dolaşımı engellenmez geceleri soğuk oluyor ayakalrı üşür üzerini açar illa ki
KucukAdamm Gazel yaz kış çorapsız yatırıyorum . Kendimde çorapsız yatarım , kan dolaşımı ve hijyen açısından 👍 Sonuçta bebeğin uzerini örtüyoruz neden üşüsün ki ayakları . Ha üzerini çok açan bir cocuksa eğer lastiksiz coraplardan giydirin