Ebru_linakus 15 günlük bebeğim var kaka yaparken ağlıyor kakası kötü kokuyor ve içinde böyle beyaz pütürlü şeyler oluyor mama yiyor günde bir defa veya iki defa rengi de hardal sarısı normal mi ve günde rahat 8-9 kere kaka yapıyor sürekli emziriyorum
esmerayes Ebru_linakus kaka bu tabikide kotu kokacak 😄 kakanin icindeki puturlu seyler de sizin sutunuzdeki yag henuz onlari sindiremiyo her bebekte boyle zamanla duzelicek
Rabiactm Ebru_linakus bizimkinin de aynı bu şekildeydi sümüküydu kakası. Süt ürünlerini kestim düzeldi. Emiyor sadede mama kullanmıyoruz. Bir dene istersen
Ebru_linakus esmerayes ay ne bilim ya osursa acaba neden osuruyo pozisyonundayım 😂😂😂 lohusalık çok zor ilk çocuk kendimi birinci sınıfta a harfini öğrenmeye çalışıyor gibi hissediyorum 😂😂
esmerayes Ebru_linakus merak etme hepimiz boyleyiz 😀 biz su an 2 yasa yaklastik ela lale elay elay laylay verisyonuna gectik 😀😀 zaten her ay guncelleme geliyo bebelere
Ebru_linakus Rabiactm yok kakası sümüklü değil içinde böyle küncü gibi parçacıklar oluyo çok yapıyor kakasını