Beratberen34 Kızlar doktor kontrolümüzde 3 aylık kilo alımı az dedi 3080 gr doğru şimdi de 6500 kilo başka Bi doktor da gayet iyi dedi 15 gün sonra tekrar bakılıcak mama vermeli miyim
3MelekAnnesi3 Beratberen34 ortalama 1 er kilodan fazla almıs neresi az bu doktorların beklentisi aylık 2 3 kilo mu acaba
Zlm Beratberen34 belli bı aralik var onun bile altında mı kilo almış aslidna hespalayinca bana iyi geldi her ay 1 kilo almış gibi duruyo
Beratberen34 bikerem bir önceki ay için söyledi galiba çünkü ilk iki ay 1 buçuk kilo aldı bu ay 600 gram almış
sibellllo Beratberen34 gayet yeterli kilo almış bence beklenen kilo alımı ay bası 1 kğ dur yeni doğanlarda doktora itimat etmeyin gayet güzel
Yasemin38 Beratberen34 doğum kilosu ve şuanki kilosu gayet iyi canım. Kaç gr aldı diye az dedi doktorun söyleyebilirmisin
Skkssjajjsjs Beratberen34 normal bencede 3 ayda 6100 kiloyduk taki hasta olana kadar 5700 e düştük 2780 doğmuştu
Mom44454 Skkssjajjsjs bizde kilo verdik doktorum ona rağmen çok iyi mama yok hasta olunca kilo vermesi gayet normal dedi bir hafta hastanede yttık 3200 doğmuştu şuan doktorun tartısında 5850 çıktı sağlık ocağıdna 6
Eslemin_Annesiii Beratberen34 bu doktorun galiba kafadan var :D 3 aylık bebek 6500 maşallah çok güzel daha ne olsun:D 8 kilo mu bekliyor
Maheste Beratberen34 benim kızım 2990 doğdu 3 aylik kontrolünde 5640 kilo idi sadece anne sütü alıyor evet biraz az almış ama normal değer aralıklarında demişti doktorumuz
bikerem Beratberen34 kilo alimi birden azaldi diye soylemistir,anne sutu ise 500 gram bile yeterli aslinda
Zlm Beratberen34 olabilir benim kızımda 600 alınca doktor az almış bu ay demişti ama sağlıklı sonraki ay düzeldi oluyo arada öyle bebeklerde
Yasemin38 Beratberen34 iyi canım. Sen beslenmene dikkat et bol bol su iç günlük 2.5 3 litre ve sık sık emzir bebeğini
Beratberen34 bikerem o yüzden de tabi bunda sünnet olmasının da etkisi olabilir belki geçen hafta sünnet oldu
Akcabeytas Çocuğum daha ne kilo alsın manyak mı bunlar ya zaten 600 gr 1 kg arası normal kabul ediliyor
Skkssjajjsjs Mom44454 insan çok üzülüyor resmen eridi gözümün önünde yavrum şimdi 6500 olmuştu kilosu vermeseydi 😓
Skkssjajjsjs Mom44454 bizde meme reddi oldu bide görünce deli gibi aglıyor emmek istemiyor biberonda istemiyodu aç kaldı 4 gün ful şimdi de sadece uykulu emiyor uyanıkken yine aglıyor biberon kabul etmeye başladı ama onuda şimdi ben istemiyorum memeyi bırakmasın diye mafoldum