QueenMommm 2 haftalığız Hep meme istiyo uykuda bide emiyo çektiğim zaman hemen aranıyo ağlıyo yataktan kalkamaz oldum meme vermekten yemek yiyemiyorum emzik verdim onuda almadı ne yapıcsm ben böyle 😔
Tugce QueenMommm Bir bu durumun bir de gazın tek çaresi zaman. Sabredin geçecek. Sürekli emzirmenizi de meme terbiyesinden önce süt miktarınızı arttıran olay gözüyle bakarsanız belki katlanması daha kolay olur
Dlkglkm QueenMommm BEnim kızımda 2 haftalık aynı durum bende de var 2 gecedir özellikle geceleri bunu yapıyor .memeyi çekince başlıyor ağlamaya veriyorum bu seferde uykuya dalıyor😕meme ağzında.bunun için ne yapabilirim?😦
QueenMommm Tugce valla yat yat yanlarım ağırdı yatarak emziriyorum uyusun diye uyuyo çektiğim gibi gene uyanıyo
Nilya88 QueenMommm Yatarak emzirmek için çok küçük değil mi annesi benim iki aylık oldu iki gündür başladım Allah korusun boğazına falan kaçmasın
QueenMommm Nilya88 valla benim annem kardeşimi doğduğundan beri yatarak emzirdi şuana kadar bi sorun olmadı oturarak kambur oldum emzirmekten yatarak biraz daha rahat ama yan çeviriyorum zaten öyle emziriyorum
QueenMommm plakayerli ne yapacağımı şaşırdım bebeyi doyurcam derken kendim açlıktan ölcem bu gidişle 20 kilo veririm böyle aç kalarak 😂
plakayerli QueenMommm ben de ilk haftadan beri günde birkaç kez yatarak emziriyorum arada boğazına kaçıyo ama normal kucakta emzirirken de kaçıyo hatta göğsümün üzerine uzanarak emince bile kaçıyo😄 Allah korusun hepsini
QueenMommm Dlkglkm benimkide uykuya dalıyo çektiğim an uyanıyo bende uyuyamıyorum nefes alamaz meme ağzında diye uykusuzluktan ölüyorum
QueenMommm alperenin_anasi_06 1 saate yakın emiyo o kadar süt nereye gidiyo anlamıyorum çok gelmiyormu o kadar süt
alperenin_anasi_06 QueenMommm emerken altını dolduruyor, emme butince temizliyorum temizledikten 5 dk sonra yine dolduruyor. Beze gidiyor 😄
Dlkglkm QueenMommm benimkide öyle özellikle geceleri😱gündüz böyle bir şey yok.gece artık ne oluyorsa😒
Damla6117 QueenMommm aynı şeyi bende yaşadım hala emzik tutmuyoruz 7 aylığız fakat geçecek bu günler 🤗
Dlkglkm alperenin_anasi_06 al benden de o kadar😁😁benim kızda aynı hareketi yapiyor🤭bezimiz azaldı daha 15 günlük olmadan.