Tazeanneg cicekcan yok canım hem mama hem meme olarak gidiyoruz aptamil kullanırken gazdan duramazdı bebelac gold iyi geldi bize çok şükür gaz sıkıntısı olmadı
Rainyellow cicekcan canım bebelac diğer mamalara göre baya tatlı bilgin olsun hipp combiotic hem içeriği en uygunu hemde probiyotikli olduğu İçin gaza iyi geliyor biraz pahalı
Tazeanneg cicekcan önce meme tabi şu ara meme reddimiz var ama vazgeçme dedi doktor önce memeyi emiyor baktım ağlamaya başladı mama veriyorum
cicekcan Tazeanneg bende öyle yapıyorum ama doymuyor gibi hissediyorum meme de uzun süre uyukluyor az az emiyor mama veriyorum ben de
Tazeanneg cicekcan ne kadarlık bebegin? Ama her bebek meme de uyurmuş eğer ağlamıyor huzursuz değilse doyuyordur
Neslihan-28 cicekcan az az emiyo uyuklamasının sebebi tam ememediği için bırakıyo ve uyuyo bebek aktif emmesini sağlayın göğsünüzün kahverengi kısmının tuttuğundan emin olun .
Tazeanneg cicekcan daha çok küçük annesi önce anne sütü deneseydin 1 ayı tamamlayıp kilosuna göre başlasaydın keşke benim öyle olmuştu tabi doktorun dediyse o ayrı..
cicekcan Tazeanneg ilk 5 gün sütüm gelmedi mama başladık sonra sarılık oldu vermek zorunda kaldım simdi emiyor biraz mama da veriyorum doymuyor gibi geliyor