yookkdahaneler Bebeğim 50 günlük regl oldum ama az az geliyor kanamayı söktürecek maydonoz dışı bir öneriniz var mı ??
yookkdahaneler Alpingo canım emzirmiyorum sütüm vs de yok o yüzden regl olmuşken sökülsün pis kan gitsin istiyorum
Wolverine yookkdahaneler Adet kanaması pis kan olmadığı için böyle birşeye de gerek yok aslında. Henüz yeni olduğu için rahimin toparlanması lazım. Müdahale etmeyin zamanla düzene girer.
yookkdahaneler Alpingo whitechocolatemocha whitechocolatemocha 1prens_1prenses_annesi_ Timurunannesi whitechocolatemocha ay kızlar vazgeçtim şimdi de aşırı kan gidiyor korktum sorun olur mu sizce
1prens_1prenses_annesi_ yookkdahaneler yeni doğum yapmışsın canım olur öyle şeyler rahim kendini toparlayınca düzelecektir ben 8 ay oldu doğum yapalı 2 kere regl oldum şuan spiralliyim daha olmadım sancı var ama gelen gidek yok soğanı deniyecem hemen inşallah işe yarar yaa 🤣🤣🤣🙄🙄
whitechocolatemocha yookkdahaneler yapma canım soğanı Ozamn sökülmüşsün zaten soğanıda yaparsan daha fena olursun