Ashly90 Bu damlayı aldım dr 1 damlayla başlahergün birer atırararak 7 damla verirsin dedi. Ama içeriginde 4-10 yaş arası için ıygundur yazıyor . Yanlış mı aldım acaba kullanan var mı
Keremino Ashly90 biz kullanıyoruz 6 aylık olduğundan beri kilosuna göre veriyorum ben dr öyle söyledi
Minikprenseees Ashly90 biz de dün başladık günde 1 defa 6 damla ver dedi. Dr önerisi olduğu için rahatlıkla kullanıyorum sağlık ocağının verdiğini önermedi
Ayb Ashly90 sağlık bakanlığı tarafından zorunlu olarak koyulan bir ibare o. Kullanabilirsiniz kaç kiloysa o kadar damla vermeniz gerekir
Ayb Ashly90 süt ürünleri ile arasında en az 1 saat olmalı 2 saat idealdir. Çünkü kalsiyum demir emilimini azaltır. Meyvelerle verirseniz de (ek gıdaya başladıysanız) emilimi kolaylaşır. Sevgiler
Ashly90 Ellone28 yanında çıkaran bir aparat var ona çekip onla damlatıyorsunuz değilmi. Dolapta mı saklıyorsınuz
Ellone28 Ashly90 Evet çalkalayip aparatina çekip çay k.damlatiyorum aç karnına serin yerde muhafaza ediyorum dolaba koymuyorum