Halise Kızlar Kızım 6 ay 5 günlük 6368438 kere uyandı🙄gözlerim yanıyo artık hiç uyanmayan kızım nasıl bu hale geldi ya😣🤭
Nurrr Halise 6. Ayda bir sıkıntı var çözemedim aynı zır zır durmuyor 6ay 16 günlük olduk 1 aydır böyle artık geçsin çok bunaldım😓
Mervebtnrr Halise al benden de o kadr gündüz uyumaz gece sabaha kadr uyurdu şimdi gündüz uyuyo gece sürekli mizmizlaniyo akşam 8 de odaya gidiyorum uyutmaya uyuyo yerine koyuyorum anlamsz ağlıyo dis değil sis ama o bu ara zorlamiyo emziriyorm yerine koyuyorum hop 10 dk snra ağlıyo bu neydi byle ya 6 ci ayda ne varda byleler🙄 6 buçuk aylık hala devam yani
Fullmoon Halise bugün artık sinirden ne yapacgımı şaşırdım. Uykusu var uyumuyo, emmiyo, huysuz, aksi. O kadar yoruldum ki. Saat daha iki. Sürekli aglıyo. 15 dakika uyku mu olur ya.
Glitter Halise 5. Harika haftalar atagindasiniz biz de oyleyiz. Bu atak iliskilerla ilgiliymis. Surekli bizi yanlarinda istedikleri icin oluyormus, yani uykuda anne kokusunu alamayinca uyaniyorlarmis
Halise Mervebtnrr 🤦🏻♀️Uff büyüdükçe düzelir demişlerdi tam tersi oldu 5. Ayda diş çıkardık ondan huysuz demiştim ya şimdi bilmiyorum 🤷♀️ şaştım
Mervebtnrr Halise maşallah 5 te mi çıkardınız bizde gelen giden yok 🤦🏽♀️ belki ikinci geliyodr ondandir
Crocus Mervebtnrr 4 ay 3 günlük çıkardı oğlum dişini ikinciside 15 gün sonra çıktı o zaman çok huysuz oluyorlar
Mervebtnrr Halise her ihtimal olabilir canım takibini yap dis belirtileride varsa ondan huysuz olabilir. Ust damak şişmiş mi
Mervebtnrr Halise o zaman dis geliyo canim😊 allahım herkes çıkardı disini bizde neden gelen giden yokk😂