Sena1608 Merhaba kızlar. 4 aylık bebeğim 5 gün önce sünnet oldu. Kremleri var. Kullanmaya devam edeyim mi. Çok hareketli olduğu için plastik kap değiyor hafif kanamalar yapıyor. Ne zaman kaldirmaliyim o kabı. Siz neler yaptınız. Önerilerinizi alırım 😊
bbosphorussss Sena1608 kremler 2 hafta kullandik diye hatirliyorum. Kremleri sürün mutlaka. Hem mikrop kapar hem kuruyup bardaga değerse canini yakar.
Ogulcan Sena1608 canım bize batikon sürdürmüştü hoca - plastik bardak değil küçük eksproso karton bardak kullanmıştık 5. Günde bezine yapışmayacak kıvama gelmişti
Emineg35 Sena1608 bardağı 3. Gün kremi 10. Gün bıraktık. 5 gün boyunca her gün yıkadık. Şimdi 1 ay kontrolüne kadar sıyırma hareketi yapıyoruz.
Sena1608 Buuseg doktor plastik kabı 3 gün sonra kaldırın. Kremlerede 1 hafta devam demişti. Ama kabı kaldirirsam bu seferde beze surtulcek. O zamanda kaniyacak. Kremlerde yaranın kurumasını engelliyo. Nemli tutuyo. Ne yapacagimi sasirdimm
cikolatahurma Sena1608 biz ne yapmıştık bizim doktor böyle demişti hiçte yapılma olmadı sıfır hiç kullanılmamış Beyaz atlet kaynat ütüle işaret parmağı uzunluğunda küçük karelere böl her altını değiştiğinde o bezin içine bol krem sür pipisinin üzerine koy hem beze yapışmıyor hemde idrar yaptıkça o krem o bezde kalıp hızlı iyileşiyor bizim böyle çok kısa sürede iyileşti.
Buuseg Sena1608 biz kap filan kullanmadık ben 1 beden büyük bez kullandım illa ki azıcık değdi ama o sekilde geçti yani 1hafta içinde. Doktor krem bitene kadar masaj yap dedi bana da.
Sena1608 bbosphorussss Tamamdır kremlerde devam edeyim. Bardak koyayım mi peki. Kaldirsam daha kötü olacak diye düşünüyorum
bbosphorussss Sena1608 bize 1 haftqdan fazlq koymayin şişlik inince cikarin demisti. Bazi arkadqslarim 3 4 gunde cikardilar
bbosphorussss Sena1608 bu arada biz o kremlerle kantoron yagi da kullandik dr a danisip daha cabuk iyilesti diger oglumla ayni zamanda sunnet yaptiranlara gore. Bir de kremi bol surersen bardagi cikardiginda bez de rahatsiz etmiyor kuru kalmasin pipisi kremli olsun
bbosphorussss cikolatahurma ay cok mantikli. Kremi sürerken de cocuga eziyet eder gibi oluyor öteki turlu
Seval-19 Sena1608 benim oğlum da yeni sunnet oldu bize doktor ilk günden bezle dedi bezledik kremi de 5 gün sur dedi bizde hic yapışma olmado beze ilk günden bezledik ve şu an iyileşmek üzere 7.ci gün bugun
Betus16 Sena1608 merhaba canım ben de oğlumu sünnet ettireli bir hafta oldu ilk 3 gün kullandık kap sonra doktora gittiğimizde kap kullanmamıza gerek olmadığını söylemişti.Keem sürüp pansumanını da bir hafta yapmamızı söyledi bugün son gün …
Winnithepooh Sena1608 merhaba bu konuda cok kişiye yazdim bir kişide insan olup cevap vermedi geri ama yine yazayim krem yarayı kurutmuyor 3 gün bardak krem uaptik sonra bıraktık kremi yara kurumaya başladı bardak devam 1 hafta sonra bardak attık ve ılık dus 3 gun aldirdik yaranın kabuğunu kendiliğinden gitti gecmisnolsun şimdiden bebegim 4.5 aylıkken yaptrdim sünnetini bende 2 yıl oldu olalı çok şükür çok rahat oldu iyi ki yaptrmieizndiyorux hala
cikolatahurma bbosphorussss böyle kolaylık ve çok rahat iyileşiyor bizimki öyleydi hiç beze yapışır mı derdi olmadı