Annekizz Bogaannesi Bende veriyorum ama bi arkadaş kan değerlerinin düzelmesi için günde bir bardak pekmezin fayda edeceğini e haliyle bu çok zor. Ben her zaman kullandığım microfer aldım bugün
kuzey-21 Annekizz bu d vitamini. Kan damlasının üstünde Demir diye yazıyor kırmızı renkte canım. Şuan trendyolda 61 TL oradan alablrsnz ben sidefer geçtim indirimdeyken 2 tane aldım :)
Yagmuralmila Annekizz senin alacağın ocean mikrofer.. bunu günde 3 damla veriyorsun d vitamini bu .. bide diğerini alıyorsun kiloya bir damla veriyorsun
Yagmuralmila Annekizz bu 600 lük bunu kullanacaksan 2 damla kullanmalısın.. 400 lük kullaNacaksan 3 damla ..
aylaamayorgun Annekizz üç fıs değil bir fıs sıkacaksın. 3 fıs tam 9 damlaya eşit. Bu da çok fazla. Zarar verir dikkat et
Yagmuralmila Annekizz 400 lük 3 fıs sıkınca 1200 uq oluyor zaten.. ama yorum yaptığım hanımda 600 lük var … Onun iki sıkması yeterli yine 1200 uq oluyor 😊
Yagmuralmila Annekizz bu arada fıs demişsin damladir umarım . Sprey şeklinde ise bir fıs 3 damla eder ..
aylaamayorgun Annekizz kan takviyesi olarak sidefer. Kan için soğuk sıkım keçiboynuzu pekmezi. Resimdeki d vitamini. Ayrıca bebeklere değil çocuklara kullanılan bu. Bebeklere 400 ıu kullanılır. Aman dikkat. D vitamini fazlalığı zararlıdır