Elifsenaveannesi Kızlar merhaba dün de bi post açmıştım. Kızımm 2 yaşında geceleri kusuyordu 3 gecedir. Bu defa da isale çevirdi. Hastaneye gittik serum taktılar kan tahlili falan yaptılar boğazına baktılar. Sadece boğazları enfeksiyon kapmış. Ama şimdi çok isal olmuş karnım acıyor diyor ne yapsam geçer isali acaba. Bişey de yediremiyorum keyfi yerindeyken yoğurt yedirmiştim iyi gelmişti. Ama şimdi keyfi yok canı istemiyor. Uyuduğu yerden kusmak için öksürerek kalkıyor. Bi anlam veremedim sadece boğaz enfeksiyonunda böyle şeyler olabilir mi acaba. Bilgisi olan hemşire olan doktor olan varsa lütfen yardımcı olur musunuz 3 kez gittim hepsinde aynı şeyi söyledi.
Nazliprensesinannesi Elifsenaveannesi şeftali,muz,patates falan ishale iyi geliyor diye biliyorum,onun dışında enfeksiyon ishal yapar mı bilgim yok ama onun nedeni başka şeydir diye düşünüyorum,usutmus olabilir mi acaba,çok geçmiş olsun 🌸
Elifsenaveannesi Nazliprensesinannesi sağolasın canım benim Allah razı olsun inşallah. İnan bende bilmiyorum belki bir bilen yazar diye yazdım ama dedikodu olsa herkes bakar posta baksana kimse yazmamış bile.