Zeynepnazinannesi Hangi bezi denersem deniyeyim nasıl bağlarsam bağlıyayım çocuk büyüğünü yaptı mı yanlardan sızıyor artık ne yapacağımı şaşırdım
Mervea Zeynepnazinannesi prima premium care kullanıyoruz şimdiye kadar hiç böyle birşey olmadı belki bez büyük yada küçük geliyordur
Deletedmom0028 Zeynepnazinannesi prima en iyi bez olarak bilinsede masum degil malesef icerik olarak molfix kullaniyorum ben
Kuzumveben Zeynepnazinannesi prima kullanıyorum gece uykusundan önce takıyorum hemen sabah alıyorum sifir sizinti
Sekerlik14 Zeynepnazinannesi kakası sıvı olduğu için taşıyor. Benim kızım 6 aylık hala taşıyor. Bazı anneler bu konuda böyle malesef bende çok bez denedim şimdi molfix kullanıyorum bi tık daha iyi emici ama o da çıkarıyor yeri geldiginde
Zeynepnazinannesi Mervea Bende prima kullanıyorum. Denedim canım onuda küçük gelebilir dedim bir büyüğünü aldım
AselZeynep Elimde molfix 3 numara bez var 94lü 55 tlye satıyorum kızıma küçük geliyor bizde stoklamıştık kargo alıcıya ait Osmaniyede yaşayan varsa kargo ücretsiz bende Osmaniyedeyim 😇