lilayko_ Kızlar sezeryan kesi yerinin üst kısmı, yani hissetmediğimiz yerimiz varya orası 4 gündür acıyor ve ağrıyor. Ağır kaldırmıştım yanlışlıkla acaba o yüzden mi ağrı yaptı? Bu arada doğum yapalı 1 ay oldu. Ne zaman geçer bu ağrı?
Ozlemparlak lilayko_ benim 7 olacak neredeyse hala ara ara ağrıyor dikislerim sis cildiyeye gittim normal dedi cilt yapisina göre değişir dedi ağrıda normal ben 40 im çıkana kadar ağlamıştım acidan
Zeynep_Celikk lilayko_ ağır kaldırmayın kesinlikle. Benim de 4 ay oldu ama hissetmediğimiz yere dokununca içerden acır dikişlerim. Çünkü iç dikişlerin iyileşmesi biraz daha zor oluyoor.
Busraaa333 lilayko_ benim de 50 güm oldu cnm 10-12 gün içinde yok denecek kadar biti agrılarım ama ara ara böyle sızı şeklinde geliyor sanırım kendimi yorduğum zamanlar
Elisaece Ağır kaldırdığın içindir canm dikkat etmelisin benim 1bucuk sene oldu hala agrır en çok da belim🙁
lilayko_ Busraaa333 bu arada kanamam bitti sandım tekrar başladı. Ağrı ile alakası yoktur dimi? Lohusalıkta kanama bir süre durup tekrar başlayabiliyor. Ve pıhtılı da olabiliyor mu?
ranam lilayko_ canım dar birşey giydiysen yada bebeğini bilmeden sürekli o bölgede kaldirdiysan olabilir, benim sağ taraf eğilirken kalkarken agiriyordu bir süre dikat ettim geçti