Muhammed_sefa05 Merhaba arkadaşlar ben 25 gün önce doğum yaptım dikişlerim düşmedi daha doktur kontrolüne gittim bana düşmese gel aldiralim dedi gidip aldurayim mi bekliyim mi lütfen yardım edin bana bilgisi olan cvp versin bide aldirmaktan korkuyorum
Minikom_35 Muhammed_sefa05 aldırma onlar kendi düşüyor 1 aya kadar düşer bilirim o dikiş acılarını oturtmuyor insanı
[silindi] Muhammed_sefa05 canım benimki de 35 günde felan düştü tamamen hergğn banyo yap ve sebamed yıkama jeliyle yıka mutlaka
[silindi] Muhammed_sefa05 Hangi doktora gidiyorsunuz? (Etiketten dolayı soruyorum) Bana kalırsa lohusalığınızın bitmesini bekleyin bazen 35-40 günü buluyor erimesi/düşmesi.
AhmeTubq Muhammed_sefa05 her tuvalet ihtiyacından snra temizce yıkayın gazlı beze veya peçeteye batikon dökün dikişlerin üzerine sürün değdirin daha snra da saç kurutma makinasıyla kurutun ben öyle ypmıştm hatta ben yıkadıktan snra kurutrum snra batikon sürüp tekrar kuruttum
Minikom_35 Muhammed_sefa05 canım valla ben o dikişlerden çok çektim kuru tut orayı ve pansumanını yap temiz tut kuru tut 1 aya kadar düşer benim de geç düştü ve çok zordu zafen ikinci Doğumumu sezeryan istedim sezeryan da daha da kötüymüş
Muhammed_sefa05 Minikom_35 sezeryan daha kötü ama kuru tutuyorum bende ınslalah en kısa zamanda düşer biktim bu dikişlerden artik
Deletedmom266 Her tyvaletten sonra yikayip.batikonlayin.bazi ipler degisik materyalden oluyor.uzun suruyir dusmesi
Muhammed_sefa05 [silindi] bekliycem Bende düşecek sonunda kalacak deil sonuçta kadın doğuma gidiyorum serhat sarikaya