Nefeshiramm Tazecikannii hergün ahaa şimdi beyin kanaması geçirecem diyorum o kadar değişik bir ağrı saplanıyor ki sorma 🤕
alpin-annesi Tazecikannii aynennn heeeer gün her saat her gün ağrı kesici içiyorum bunun nedeni ne acaba 🥺🤦🏻♀️
Gamzee181 Tazecikannii benim de bu hafta kesintisiz her gün ağrımaya başladı eczanedenn mentollü migren taşı aldım biraz da olsa faydası oldu … ve nasıl oluyor bilmiyorum parol u içer içmez daha mideme bile inmeden ağrım kesiliyor …ama illa yutulmalı yoksa geçmiyor 😀
Tazecikannii Nefeshiramm aynısını bende diyorum hele geçen gün dört tüp kan verdim eve geldim tüm gün ilaç almama rağmen deli gibi ağrıdı uykusuzdum bide aklıma gelmeyen kalmadı beyin kanaması tümörü 🤦🏻♀️
Elfuls Anneminse hemen her gün ağrıyordu migreni vardı tabi onun ama yinede hergun olmazdı. Demir hapı kullandı bi süre sonra kesildi . Kansızlık olabilir bi demirinize baktirin
Tazecikannii mom55454 sizinki migren e benziyor tek taraflı ağrı olurmuş benim iki şakaklarjm ağrıyor
mom55454 Tazecikannii emar bile cektirdim migren degilmis tansiyonum dusuyo. Sizde acaba sinuzit olabilirmisiniz