113998 Sağdığım sütü direk çocuğuma veremez miyim ya kaynanam tutturmuş ısıt vermeden dolaba koyunca zaten ısıtıyorum ama sağdığım gibi direk veriyorum yani
_YanakReisinAnnesii 113998 Hay Allahım 🤦♀️ bebiş emdiği zaman da direkt memeden emmiyor mu neyin kafasını yaşıyor bu kadın 😂😂
Nurtalib 113998 zaten hafif ılık oluyor yani cok soguk degil ben veriyorum biberonu bi kaynar suyla calkalayip oyke koyuyorum sütü
Nurtalib 113998 simdi diyelim ki ısıttın kayinvalidenin dedigi gibi cocuk icmese bosa gider ama senin yontem iyi icmese bile koyarsın dolaba acikinca isitirsin ben hep öyle yaparim
Fatos_tekeeva 113998 dünya döner tersine biz gideriz Mersine 🤦🏻♀️ bnmde eşim öyle diyordu 😀 taki göğsümden akan sütün ılık olduğunu fark ediycegine denk 💪🏻😂
zeyneperva24_06 113998 sadece soğusa iyi buz tutar bence iyice bi kaynat 🙄 kaynana işte laf söylemek icin söylüyo hepsi öyle neredeyse söylendigi yapilsin isterler
113998 zeyneperva24_06 evet yenidoğan patiği almıştım sıkıyo diyo sıktığı falan yok bol değil sadece ve 27 günlük şimdi giydirmiceksem ne zaman giydircem