Altayyas Bebgimin goz rengi degişirmi yoksa boyle rengklimi kalcak , benim ve eşimin goz rengimiz kahve 4 aylık bu ara
Eylusunannesiii Altayyas kizimin ilk 6 ay renkliydi oglunuzunki gibi daha açıktı hatta suan 10 aylik kahverengi
BalarisiYusra Altayyas benim kızımın da renkli gibi duruyodu hemşire bile renkli göz olcak demişti kahve rengi oldu 😊😀 1yaştan önce döndü rengi bizimkinin
attbianne Altayyas benim oğlumun da böyleydi yeşil olacak sandık ama koyu kahverengi siyah arası bişey oldu eşimin tarafida hep yesildi🤷
Mora Altayyas koyu mavi gibi duruyor fotoğrafta sonra yeşile doğru dönüyor sonra kahve gibi oluyor net 1 yaşta oturur, maşallah bebeğinize bu arada
Meyracukurmaraz 1 yaşından sonra tam oturuyor göz rengi benim kuzenimin 1 yaşına kadar yemyeşildi şuan kahve
Eylusunannesiii Altayyas benim esimin gozleri yeşil babasinin gozleri gibi olsun cok istedim ama sonuc anasının gözleri😂👁
Zara58 Altayyas ah ah bizimki de 2 bucuk aylık elini acınca hemen bu şekil valla kedi tırmalamış gibi her gün bi yerini kanatıyo. Ellerini keşfetsin diyorum ama sonuç öyle olunca üzülüp geri takıyorum eldivenleri
Altayyas Eylusunannesiii 😂😂 ay canım kagve rengide çok guzel 🤣 , komşumda dedi yok yok bu satten sonra degişmez 😂
Altayyas Zara58 bizde 3 ayına kadar ara ara taktık en sonunda doktorumuz yapacak birşey yok dedi , çıkardık