Fatmanrxx27 Merhaba 5 yaşında oğlum var geçen ay göz kontrolü yapıldı hem astigmat 1.25 0.75 de astigmat bu baş dönmesi yapar mı ? 1 2 haftadır ara sıra başım dönüyor diyor otururken kaymış gibi oluyorum diyor merdiven çıkarken inmiş gibi oluyor diyor ? KBB ye götürdüm birşey yok dedi sağ kulakta cok az iltihap var demişti ama çok az . Pediatri de biraz takip edelim geçmezse nöroloji görsün dedi çevrenizde yaşayan var mı ? Cok uzun oldu kusura bakmayın 🙏🙏
balarisi_2019 Fatmanrxx27 benim oğlum 6 yasında. Onun da gözleri 1.25 miyop. Gözlük kullanmıyor. Dr öyle istedi. Bir ay önce de anne sanki biri beni arkamdan sallıyor diyip duruyordu. Yattığı yerde anne neden beni iteliyorsun diyordu. Bende çok korkmuştum. Tansiyonunu ölçtürdük düşük çıktı. 2 farklı yerde, farklı zamanda ölçtürdüm ikisi de düşük çıktı. Galiba ondan oluyordu. Çok şükür artık söylemiyor öyle seyler. Sizde bi tansiyonunu ölçtürün
Fatmanrxx27 bikerem gözlük kullanmıyoruz 2 ay sonra kontrol olacak ondan sonra kullanacaksınız dediler
bikerem Fatmanrxx27 anladim,belki astigmati ilerliyir mu diye 2 ay sonra tekrar bakilacsktir. Ancak numara degistikce de dediginiz birtiler oluyor,mesela duz zeminde basamak varis hissi,bi anda bas donmesi hissi,ya da yine duukte cukura basmis hissi
bikerem Fatmanrxx27 miyop konusunu bilmiyorum,astigmat ve hipermetrop kizim. Onda oluyor her gözlük numarasi degisiminde ya da derecesi artip azaldiginda.
Fatmanrxx27 bikerem inşallah azalır dereceniz gerçekten zor cocuklarda 🙏 teşekkür ederim yorumunuz İçin bende tedirgin oldum açıkçası astigmat yapar mı yapmaz mı emin olamadım 🤍
Fatmanrxx27 balarisi_2019 yaa çok geçmiş olsun size de 🙏🤲🏻 Tansiyonu daha önce ölçtürmüştüm ama bas dönmeden daha öncesi ilk düşük çıkmıştı 2. Kez 5 dk sonra ölçtüler normal çıkmıştı acaba telefon felan istiyor sürekli ondan kaynaklı da olmuş olabilir mi ? Bi tansiyon İçin dikkat edeceğim sizinkisi kaç çıkmıştı