28arden çok merhaba kızlar 4 aylık bebegim grip oldu galiba 😞3 gündür burnu tıkanı serumla açıp temizliyorum ama öksürük çok böyle içten sizce napabilirim doktora götürdüm burun temizligi dedi ama öksürük için bişe yazmadı yardımcı olurmusunuz kaldım içim gidiyo öksürünce 😢
Tortilla_ 28arden Çok geçmiş olsun. Bilen biri çıkar umarım . Bu kadar küçük hasta olmamıştı kızım bilemiyorum 😢
Hirakin 28arden korona olabilir mi en büyük yan etki bebeklerde öksürük çünkü ve ya bronşit kıyafeti ıslak kaldıysa göğsünden hastalanmış olabilir başka doktora götürün burun tıkanıklığıyla bağdaştıramadım öksürüğü geçmiş olsun
semaahmet 28arden kuzum bı ton çare var ama bebisie olmaz en iyisi boğazı yumustmanin yolu ya şekerli su vericeksin yada ıhlamur yada ayva yaprağı onlar iyi geliyo yoksa tereyağ pakmez dkksinda kesiyo öksürüğü
Mehtapakgl 28arden tatlım sarımsakları rendele zeytin yağında beklet. Ayak altına sadece zeytinyağını sür sarımsaklar yarış edebilir çorabını giydir. 1 gün dolapta beklet ama işl sürmede 30 dk yeterli kalanını dolaba koy
28arden Hirakin akşama doğru gittik öksürük surubu verdi gittim ama burun akıntısından diyo ama normal insan öksürmesi içten kaldın öyle napcam bilmiyorum
Emiryigit Cumartesi gunu gunduz usutmus oglum gece bir uyandi bronsit fibi fln oyle icten oksuruyorki sok olduk esimle ne ara ilerletti bu kadr diye annemelrn evi sobali gundz yaktik sobayi zeytinyagladik vucudunu bi guzel terledi sukir oyle oksurmedi ara ara norml oksuruyo sizde iyice terletebilirsiniz zeytinyagi surup vucuduna havluyu yakmayaak sekilde isitip sarip bekletebilirsinz
Eylematlas semaahmet bunlar için çok küçük heleki tereyağ pekmez kesinlikle vermeyin çocuklar için evet gerçekten çok iyi ama 4 aylık bir bebeğe verilmez
AliKuzey12 Bebegimle kovid geçiriyoruz , öksürüyordu cok, prospan şurup basladım, iki güne geçti allaha sükğrler olsun
btlarn14 28arden prospan şurup tavsiye ederim çok iyi geliyor bir de sarımsakları ezip zeytin yağında biraz bekletip ayağının altına sür çorap giydir yatır o da çok iyi geliyor mucize gibi. Çokkk geçmiş olsun 🤲🏻🌸
Asl90 28arden burun temizliği önemli devam edin. Öksürük içinde sarmısağı ezin 3 diş kadar üstüne geçecek kadar saf zeytin yağı koyun ağzı kapalı şekilde en az 2 saat dolapta bekletin sonra ayaklarına sadece yağdan sürün sarmısak değmesin çorap giydirin ara ara yenileyin. İlk kez deneyecekseniz önce sürüp biraz bekleyin kontrol edin alerji olmasın dikkat edin yani bu kürü genelde bir yaş sonrası için öneriyorlar ama daha küçük aylarda uygulayanlar var. Doktorunuza danışmakta fayda var yinede yanlış yönlendirmekte istemem sadece deneyimimi aktarmak istedim. Geçmiş olsun
Balkupum2505 28arden ben oksurdugunu farketrigim gun götürdüm d9ktora ve bronsit baslangici dedi lütfen ilerlemeden baska bir doktora götürün rötgen isteyin cok gecmis olsun.
semaahmet Eylematlas Evt zaten belirttim ama ıhlamur verebilir ki ben ozman verdim en ağzından boğazını yumusatir