biranne_ Anneler bebeğim 10 gündür küvez de kaldı . Bugün kavuştuk çok şükür 🙌 ama yavruma emmeyi nasıl öğreticem . 10 gündür enjektörle beslendi uyandıramıyorum da yardımcı olur musunuz ? Sağarak gönderdim hep düzenli bir şekilde şimdi emmeyince ben rahatsız oluyorum 😥
EsraZeynep06 biranne_ Canım memeyi dene sürekli alısssın yoksa zorlanırsın sana tavsiyem biberon kullanma daha zor oluyor sürekli dene oes etme eninde sonunda alısıyor belki küvezde kaldıgı için emme refleksi daha tam gelişmemiştir sürekli ver sen ar ara meemni tutar allahın izniyle bendede olmustu çünkü
Kinginthenorth biranne_ gözünüz aydın, sağlıkla büyütün 🌸 bebeklerin zaten emme refleksi çok güçlü, altını açın yüzüne hafif nemli bez dokundurun uyansın. Uyandıkça emzirmeye başlayın, uyursa çenesinin altını okşayın. Zamanla alışacaktır.
Gizemisss biranne_ bende aynı şeyleri yaşadım. Mecburen hala biberonla sağıp veriyorum. Memeyi tam çekmiyordu. Karnı doymuyordu. Bende sağıp verince içim rahat ettim 🤷🏼♀️
whitechocolatemocha Canım pes etmeden hep memeyi teklif et refleks olarak zaten hep aranıyor olacak mutlaka tutar yeter ki sen pes etme emmezse sütün azalır bide Allah korusun