Asel1naz2 27 gün oldu sezaryen olali bugun çok üşüyorum yatak yorgan yatıyorum ısınamadım başım da ağrıyor. Eşim uzakta iki Bebek var şimdilik gidemiyorum acile . Demir eksikliği nden olabilir mis decavit kullansam emziriyor m sıkıntı olur mu
AliKuzey12 Asel1naz2 korkutmak istemem ama ben de aşırı üsüme vardı , ağrı , sonra birden burnum akmaya basladı covid pozitif cıkttım allah korusun daha yeni anneymişsiniz , dikkat edin bol bol dinlenin imkanınız varss
Zamira Asel1naz2 ah canım benim bi an eski anılarım geldi aklıma ayni ben ne tuhaf bi baş ağrısıdır hiç geçmek bilmiyo gözüme vuruyordu agri. Sade nesface ya da granül kahve iç bol su iç. Üşüme de demirden dolayı doğru doktorun yazması lazımdı ilacı birde d vitamini de icmen lazım geçmiş olsun. Sen harika ve benzersin bir insansın buna tüm kalbinle inan iyiki annesin iyiki varsın Bu günlerde geçecek.
Asel1naz2 AliKuzey12 dinlenemiyorum iki bebeğim var. İki gün önce de öyle oldum ama geçti o zaman. Ateşim yok Burun da akmıyor tat koku hepsi var . Korkmalimiyim
AliKuzey12 Asel1naz2 baska bir şikayetiniz yoksa , yoktur ozaman, korkmayın, belkide sadece yorgunluktantır
Asel1naz2 Zamira teşekür ediyorum Allah’ razı olsun. İlaç yazmadı ama multivitamin alsam diye bilemedim korkuyorum Bebek var diye
Deletedmom_72 Asel1naz2 Bende çok üşüyordum pekmez ciğer bunları ye bol bol.Baş agrısı içinde günde bir tane sade Türk kahvesi içebilirsin
gzm_42 Asel1naz2 canım bende sezeryan olduğumda aniden bı titreme girdi vücuduma yorganın isiticinin bile faydası olmadı eşim nane kaynattık o geçirdi sizde hemen bı nane kaynatın için usutmeye bire bir bak bunu dene çocuğa da iyi olur
Acemianne12 Asel1naz2 aynı şeyi bende yasadım mastit olmustu göğsüm tahminimce sizin de öyle oldu bebeğinizi bol bol emzirin sağım yapın göğsünüzü boşaltın ne kadar kendide aksa göğsün boşalmaz canm internetten de arastırabilirsin😊