bisenakillisinzaten Merhaba anneler. Bebeğimi kanguruya koyduğumda çok ağlıyor. Gezdiriyorum, piş pişpişliyorum, karnı tokken deniyorum ama olmuyor. Alıştırmam iÇin meler yapmam lazım alışır mı?
Edalikuzusu bisenakillisinzaten bende üç buçuk aylıkken başladım kanguruya koymaya ilk aylar sling denedim hiç istemiyordu ağlıyordu kangurudada baya ağlıyordu her gün on dk on dk denedim bide keyfi yerindeyken denedim uykudan uyanınca Mutluyken öyle takıp markete gittim sonra etrafı izledi sevdi öyle yavaş yavaş alıştı şu an 6 aylık kanguruyu görünce hemen anlıyor sanki heyecanlanıyor kollarını bana doğru açıyor 😅 biraz ağırlaştı ama kanguru gerçekten çok büyük rahatlık alışır yavaş yavaş deneyin zorlamayın ağlayınca hemen çıkartın alışıyor
Babyalina bisenakillisinzaten belki bacakları acıyordur doğru pozisyonda oturttuğunuza eminseniz takın ve balkona vs çıkın kapı önüne çıkın susacaktır değişikliği görünce
_YanakReisinAnnesii bisenakillisinzaten bende evde ilk taktığımda çok huysuzlandı ama dışarıya çıktığımız da sesi çıkmaz hiç bence hemen dışarı çıkmayı deneyin 🌸
bisenakillisinzaten _YanakReisinAnnesii dışarda alışırsa evde de sever mi ? Çünkü evde işlerimi yaparken kullanmak istiyorum daha çok